KENNEL URBAN DAWGS

AKTUELLA HÄNDELSER

VAR EN VÄN INTE EN ÄGARE


SHIBA, EN AV DE BÄSTA RASER DU KAN HITTA!

Kenneln är belägen i södra Skaraborg en mil norr om Vara. Jag har en tydlig vision med mitt kennelarbete. Föda upp mentalt stabila och attraktiva hundar samtidigt som urhundsbeteendet bevaras så mycket det bara är möjligt i den miljön jag lever i. Mina hundar är mina vänner och jag deras. De lever i lantlig miljö och är ute större delen av dygnet under alla årstider. Men självklart får de komma in på natten och sova i sängen. Allihop!


Jag har en egen träningshage där vi tränar inför utställningar. I ett skogsbryne tränas det spår. Området runt kenneln är fantastiskt med massor av promenadmöjligheter i en för hunden naturlig miljö.

Jag är även aktiv i både Skaraborgs Kennelklubb och SBK.


Kenneln är självklart medlem i FCI och Svenska Kennelklubben

Kennelnummer: 20220178Läs mer om våra hundar


Nozomis tänder kliar

Ungern 2022-08-10

Jag får dagligen bilder skickade till mig med uppdateringar kring Nozomis utveckling. Vi är så spända på att få hem henne och se hur hon utvecklas. Vilken lyckoträff att vi hittade henne. 16 september går flyget till Ungern.


Fler Händelser

Ichibans första officiella utställning

Borås 2022-07-02

Domare: Svante Frisk, Sverige

Bästa juniorhane, Excellent. En bra start med Ichiban som fick fint omdöme men han behöver visa mer "intresse" i ringen och lyfta nosen. Lite mer galanta rörelser, det saknades för ett CK. Husse nöjd och stolt.


Fler Händelser

Akiras första officiella utställning

Vänersborg 2022-06-12

Domare: Jörgensen Leif Lehmann, DANMARK

Bästa juniortik, Excellent, CK, tredje bästa tik. Hon gjorde väldigt bra ifrån sig och husse är som ni ser väldigt stolt.


Fler händelser